Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Utopenci ke konzumaci do 4. hodin

Utopenci ke konzumaci do 4. hodin

FoodClub LOGO

Utopenci ke konzumaci do 4. hodin

Utopenci ke konzumaci do 4. hodin
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 4 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 4 porce
0 na základě
0 hodnocení

Ingredience pro 4 osoby

Kvalitní špekáčky podle požadavků

1 díl ocet

1 díl voda

čtvrt dílu ke špekáčkům cibule

divoké koření 1 bobkový list, 5 kuliček nové koření, 20 kuliček pepř

1 feferonka

Úvod

Výhoda je, že nemusíte čekat týden až se chutě propojí.

Postup

  • 1
    Koření, vodu ocet svaříme. Špekáčky oloupeme a rozpůlíme podél. Cibuli nakrájíme na kolečka, feferonku na osminky. Do sklenice skládáme vrstvu špekáčků, cibule s feferonkou do spotřebování.
  • 2
    Zalijeme horkým lákem a ještě necháme v mikrovlnné troubě zahřát, aby šly aspoň půl minuty bublinky. Dáme vychladit a můžeme konzumovat.

Autor receptu

Jiřina Škrancová
Jiřina Škrancová
1 nahraný recept
2 sledující

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Jiřina Škrancová
1 nahraný recept
2 sledující
Sledovat autora

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další