Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Tvarohový koláč prošívaná deka

Tvarohový koláč prošívaná deka

FoodClub LOGO

Tvarohový koláč prošívaná deka

Tvarohový koláč prošívaná deka
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 8 porcí
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 8 porcí
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 8 osob

  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek krystalového cukru
  • 1 hrnek rostlinného oleje
  • 3 vejce
  • 1 hrnek vlažné vody
  • 3 lžíce holandského kakaa
  • 1 prášek do pečiva
  • 500 g měkkého tvarohu
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 1 balíček vanilkového pudinku
  • 400 mililitrů mléka
  • 1 žloutek

Úvod

Velice jednoduchý a tradičně oblíbený koláč, který zvládne i začátečník. Jako jednotku "hrnek" používejte klasický hrnek o objemu 200 ml až 250 ml.

Postup

  • 1
    Vajíčka s cukrem si vyšlehejte do pěny. Přidejte kakao, vlažnou vodu a olej. Nakonec vmíchejte mouku s práškem do pečiva.
  • 2
    Těsto si vylijeme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech na pečení nebo na plech vystlaný pečicím papírem.
  • 3
    Tvaroh s vanilkovým cukrem a žloutkem vyšlehejte.
  • 4
    Uvařte vanilkový pudink v mléce a nechte jej úplně vychladnout.
  • 5
    Vychladlý pudink prošlehejte s tvarohem. Připravený krém si dejte do mikrotenového sáčku a jednu hranu odstřihněte. Do těsta vytlačujte ze sáčku krém do vzoru mřížky.
  • 6
    Pečte při teplotě 175 stupňů cca 30 minut.

Autor receptu

Dorty a moučníky Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Dorty a moučníky
21 nahraných receptů
51 sledujících

Původní zdroj: http://www.mindenegybenblog.hu/finom-receptek/paplan-suti


Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Dorty a moučníky Brozová medaile za 10 nahraných receptů
21 nahraných receptů
51 sledujících
Sledovat autora

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další