Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Steak z tuňáka na barevném pepři a mořské soli

Steak z tuňáka na barevném pepři a mořské soli

FoodClub LOGO

Steak z tuňáka na barevném pepři a mořské soli

Steak z tuňáka na barevném pepři a mořské soli
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 1 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 1 porce
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 1 osobu

  • steak z tuňáka
  • čerstvě drcený pepř čtyř barev
  • hrubá mořská sůl
  • avokádový olej

dýňové pyré

  • menší dýně hokkaido
  • máslo
  • citronová šťáva
  • kopr
  • čerstvě drcený pepř
  • sůl

Úvod

K rybám dobře pasuje avokádový olej. Má vysoký stupeň zakouření a příjemně voní. S tuňákem si víc než rozumí. Tuňákový steak propečte jen jemně, rare - medium rare, aby si zachoval šťavnatost.

Postup

  • 1
    Tuňáka osušte, z obou stran potřete avokádovým olejem a posypte pepřem a solí.
  • 2
    Připravený steak zprudka opečte na suché a rozpálené pánvi. Z každé strany asi minutu (při výšce steaku 2,5 cm).
  • 3
    Očištěnou a pokrájenou dýni uvařte v osolené vodě do měkka.
  • 4
    Poté rozmačkejte na kaši, ochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou. Zjemněte plátkem másla.
  • 5
    Při servírování hotový steak zakápněte trochou oleje a kaši dozdobte koprem.

Doplňující informace

Pokud jste vyznavači striktního paleo stylu, máslo nahraďte lžičkou ghí.

Autor receptu

Primal/Paleo lifestyle Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Primal/Paleo lifestyle
Primal/Paleo jako životní styl - vaření bez lepku, přidaného cukru a problémových potravin. Zdravé re...
26 nahraných receptů
67 sledujících
http://www.green-almonds.weebly.com

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Primal/Paleo lifestyle Brozová medaile za 10 nahraných receptů
26 nahraných receptů
67 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Primal/Paleo jako životní styl - vaření bez lepku, přidaného cukru a problémových potravin. Zdravé recepty z kvalitních surovin a čerstvých potravin, vliv arabské kuchyně. http://www.green-almonds.weebly.com

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další