Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Pečené fitness lívanečky

Pečené fitness lívanečky

FoodClub LOGO

Pečené fitness lívanečky

Pečené fitness lívanečky
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 1 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 1 porce
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
2 hodnocení

Ingredience pro 1 osobu

Lívance:

  • 2 vejce
  • 30 g vloček (ovesné, rýžové, pohanové)
  • 15 g proteinu (nebo sladidlo a přidat trochu více vloček)

Poleva:

  • arašídové máslo
  • kakao
  • voda

 

 

Úvod

Pokud nejste příznivci smažení, zkuste pečené lívanečky. :)

Postup

  • 1
    Vločky rozemlít v mixéru na mouku, přidat žloutky, protein (nebo sladidlo) a nakonec vyšlehané bílky.
  • 2
    Lžící vytvarujeme kolečka na pečicí papír a poklademe ovocem (já použila třešně). Dáme péct do zlatova. Předehřátá trouba na 180 stupňů.
  • 3
    Na polevu si ve vodní lázni rozehřejeme arašídové máslo, přidáme holandské kakao a trochu vody, aby konzistence nebyla tuhá.

Autor receptu

Monika
Monika
"Je-li vůbec něco smutněšího, než neuznaný génius, je to nepochopený žaludek" - Honoré de Balzac - ...
3 nahrané recepty
8 sledujících

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Monika
3 nahrané recepty
8 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

"Je-li vůbec něco smutněšího, než neuznaný génius, je to nepochopený žaludek" - Honoré de Balzac - Já můj žaludek pochopila - chce to bez lepku a zdravě!

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

  • Ilon
    8. Červenec 2015 06:52
    Odzkoušeno, výborné!! nemůžu smažené věci a tohle je paráda, krásně to provonělo celý byt!

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další