Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Pečená dýňová polévka s jablkem

Pečená dýňová polévka s jablkem

FoodClub LOGO

Pečená dýňová polévka s jablkem

Pečená dýňová polévka s jablkem
  • Čas přípravy: hod
  • Počet porcí (ks): 8 porcí
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
hod 8 porcí
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 8 osob

Příprava

  • 500 g dýně Hokaido
  • 300 g jablka (zelené)
  • 200 g cibule
  • 2x stroužek česneku
  • 100 g mrkev
  • 1x limetka
  • bilinky (rozmarýn, oregáno)
  • sůl, pepř,
  • smetana 200 ml
  • olivový olej
  • 200 g rozmixovaných rajčat
  • lžička medu
  • oříšek másla

Úvod

Je to moje oblíbená polévka, já ji jím po celý den. ;)

Postup

  • 1
    Na plech damé pečicí papír a nakrájíme všechny suroviny a smícháme dohromady, osolíme, opepříme, přidáme bylinky (teď jsem přidal i mladé kopřivy :) jaro), limetku rozkrájíme na čtvrtky. Vydatně pokapeme olivovým olejem a lžičkou medu.
  • 2
    Přikrejeme plech alobalem a pečeme 180 °C 45 min, všechny suroviny musí být měkké. Poté vše rozmixujeme, přidáme vodu (vývar), smetanu, oříšek másla. Při podávání můžeme přidat zakysanou smetanu.

Autor receptu

Tomik
Tomik
"Vařit může kadý, ale jenom odvážný vaří skvěle" Vaření je věc, která dáva pro mě smysl a učí každý d...
4 nahrané recepty
3 sledující

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Tomik
4 nahrané recepty
3 sledující
Sledovat autora

O autorovi

"Vařit může kadý, ale jenom odvážný vaří skvěle" Vaření je věc, která dáva pro mě smysl a učí každý den novým věcem.

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další