Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Ovesná kaše

Ovesná kaše

FoodClub LOGO

Ovesná kaše

Ovesná kaše
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 2 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 2 porce
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 2 osoby

Kaše

  • 1 díl ovesných vloček (pro 2 osoby 250 ml)
  • 2 díly vody (pro dvě osoby 500 ml)
  • mléko (dle vlastního vkusu)
  • javorový sirup (nebo něco jiného na oslazení – med, cukr, ...)
  • skořice
  • oříšky, rozinky, chia semínka, strouhaný kokos, čokoláda, ovoce, ...

Úvod

Levná, rychlá, chutná! Jeden z mých nejoblíbenějších receptů ke snídani! :) Aneb začněme ráno zdravě.

Postup

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu a k ní přisypeme vločky. Přivedeme k varu (já obvykle přiběhnu ke sporáku pozdě, takže už to bublá ažaž :D), poté ztlumíme (já vypnu a dovářím na rozpálené plotýnce) a postupně přiléváme mléko – v množství, které máme rádi. (Mléko se může vynechat, ale mě to alespoň víc nasytí.)
  • 2
    Potom kaši přelijeme do mističky, kde ji necháme trošku zchladit, aby nebyla tak horká. Kaše na fotce je posypaná skořicí a zalitá javorovým sirupem (víc věcí jsem neměla :D ). Tak dobrou chuť!
    Ovesná kaše, krok 2: Potom kaši přelijeme do mističky, kde ji necháme trošku zchladit, aby nebyla tak horká. Kaše na fotce je posypaná skořicí a zalitá javorovým sirupem (víc věcí jsem neměla :D ). Tak dobrou chuť!

Doplňující informace

Vůbec nic se nestane, když při vaření přidáme více vody, akorát se kaše déle vaří, než zhoustne. Kaši v hrnci míchám dřevěnou vařečkou (nejlépe druhým koncem).

Autor receptu

Marti Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Marti
Miluji pečení a vaření rychlých, snadných a chutných jídel ze sezonních potravin. Mám také blog o zdr...
45 nahraných receptů
40 sledujících
http://myspringofhappiness.blogspot.cz/

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Marti Brozová medaile za 10 nahraných receptů
45 nahraných receptů
40 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Miluji pečení a vaření rychlých, snadných a chutných jídel ze sezonních potravin. Mám také blog o zdravých receptech, bylinkách a cestování: http://myspringofhappiness.blogspot.cz/

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další