Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Marinovaný tuňák se sushi rýží

Marinovaný tuňák se sushi rýží

FoodClub LOGO

Marinovaný tuňák se sushi rýží

Marinovaný tuňák se sushi rýží
  • Čas přípravy: hod
  • Počet porcí (ks): 2 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
hod 2 porce
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 2 osoby

Marináda:

  • Sojová omáčka Kikkoman
  • lžička rýžového octa
  • lžička cukru
  • pár kapek sezamového oleje

 

Hlavní ingedience:

  • 200g sushi tuňáka
  • sushi rýže
  • baby římský salát
  • jarní cibulka

Úvod

Ryby moc nemusím...ale tohle je mňamka :-)

Postup

  • 1
    Marinádu si připravíme ze sojové omáčky, lžičky cukru, lžičky rýžového octa a pár kapek sezamového oleje. Celého tuňáka vložíme do marinády a marinujeme asi hodinu.
  • 2
    Uvaříme si sushi rýži v osolené vodě.
  • 3
    Nakrájíme si na kousky římský salát. Jarní cibulku na kolečka.
  • 4
    Namarinovaného tuňáka vyndáme z marinády a z každé strany opečeme na pánvi asi 20-30 sekund. Tak aby uvnitř zůstal syrový (je vidět na fotce). Nakrájíme na tenké plátky.
  • 5
    Na talíř si nandáme porci sushi rýže, nasypeme na ni salát a jarní cibulku a poklademe plátky tuňáka. Zakapeme trochou zbylé marinády a pár kapkami sezamového oleje. Dobrou chuť.
kategorie
Předkrmy, Hlavní chody,

Autor receptu

Pavla M. Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Pavla M.
Poctivé a dobré vaření :-).Nejlepší recepty jsou od mojí babičky a ty také často vařím. Na druhou st...
16 nahraných receptů
6 sledujících

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Pavla M. Brozová medaile za 10 nahraných receptů
16 nahraných receptů
6 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Poctivé a dobré vaření :-).Nejlepší recepty jsou od mojí babičky a ty také často vařím. Na druhou stranu, ale ráda zkouším něco nového, v tom mi zase pomáhá manžel, který je kuchař a učí mě nové věci

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další