Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Lívance z podmáslí

Lívance z podmáslí

FoodClub LOGO

Lívance z podmáslí

Lívance z podmáslí
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 10 a víc porcí
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 10 a víc porcí
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 10 osob

  • 300 g polohrubé mouky
  • 2 ks bílku
  • 2 lžíce cukru
  • 0,5 l podmáslí
  • 1 lžička jedlé sody
  • 1 lžička soli

Postup

  • 1
    Do mouky rozmícháme jedlou sodu, sůl a cukr. Přilijeme podmáslí a bílky a dobře prošleháme.
  • 2
    Rozehřejeme si lívanečník nebo pánev (já dělala jen na pánvi a nasucho bez tuku) a "smažíme" z obou stran do zlatova.

Autor receptu

Verča Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Verča
38 nahraných receptů
18 sledujících

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Verča Brozová medaile za 10 nahraných receptů
38 nahraných receptů
18 sledujících
Sledovat autora

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další