Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Květákové housky

Květákové housky

FoodClub LOGO

Květákové housky

Květákové housky
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 4 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 4 porce
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
4 hodnocení

Ingredience pro 4 osoby

  • 1 malý květák
  • 4 lžíce ovesné mouky (rozmixované ovesné vločky)
  • 2 vejce
  • 1/2 lžičky kypřicího prášku
  • sůl
  • pepř
  • česnekový prášek (nemusí být)
  • semínka na housku

 

Úvod

Super náhrada za klasické housky. :)

Postup

  • 1
    Květák rozmixujeme v mixéru (mohou zůstat menší kousky, nemusí být úplně na prášek) a přidáme všechny ostatní ingredience. Dobře promícháme a odložíme na několik minut do lednice.
  • 2
    Vyndáme z lednice a dobře promícháme. Na pečicí papír vytvarujeme bochánky a můžeme posypat vršek housky semínky. Dáme do předehřáté trouby na 200 stupňů péct cca na 16–18 minut. Po upečení necháme vychladnout.

Autor receptu

Monika
Monika
"Je-li vůbec něco smutněšího, než neuznaný génius, je to nepochopený žaludek" - Honoré de Balzac - ...
3 nahrané recepty
8 sledujících

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Monika
3 nahrané recepty
8 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

"Je-li vůbec něco smutněšího, než neuznaný génius, je to nepochopený žaludek" - Honoré de Balzac - Já můj žaludek pochopila - chce to bez lepku a zdravě!

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další