Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Krůtí rizoto z jasmínové a červené rýže

Krůtí rizoto z jasmínové a červené rýže

FoodClub LOGO

Krůtí rizoto z jasmínové a červené rýže

Krůtí rizoto z jasmínové a červené rýže
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 5 porcí
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 5 porcí
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 5 osob

  • 500 g jasmínové rýže s červenou rýží
  • 500 g krůtího masa
  • cibule
  • zelenina (já použila hrášek a kukuřici)
  • sůl, pepř

Postup

  • 1
    Rýži nasypeme do hrnce a vaříme v poměru hrneček rýže : dva hrnečky vody. Vaříme do změknutí (mícháme, aby se rýže nepřipálila).
  • 2
    Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, poté přidáme namleté krůtí maso a nakonec zeleninu. Dochutíme pepřem a solí. Na závěr vše smícháme dohromady.

Autor receptu

Verča Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Verča
38 nahraných receptů
18 sledujících

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Verča Brozová medaile za 10 nahraných receptů
38 nahraných receptů
18 sledujících
Sledovat autora

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další