Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Křupavé gnocchi a la caprese

Křupavé gnocchi a la caprese

FoodClub LOGO

Křupavé gnocchi a la caprese

Křupavé gnocchi a la caprese
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 2 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 2 porce
0 na základě
0 hodnocení

Ingredience pro 2 osoby

  • 500 g gnocchi
  • 250 g cherry rajčat
  • 125 g mozzarelly
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce másla
  • 2 stroužky česneku
  • sůl a pepř
  • hrst čerstvé bazalky

Postup

  • 1
    Nejprve uvařte gnocchi dle návodu. Mezitím si na jedné pánvi rozpusťte lžíci másla a přidejte polovinu uvedeného množství olivového oleje. Zceďte gnocchi a začněte je restovat na pánvi.
  • 2
    Na jiné pánvi na mírném ohni rozpusťte zbylé máslo, přidejte trochu olivového oleje, aby se nepálilo. Přidejte přepůlená cherry rajčátka a na tenké plátky nakrájený česnek.
  • 3
    Asi po minutce přidejte většinu nasekané bazalky, osolte a opepřete podle chuti. Po další minutce vypněte plamen a po chvilce přidejte kousky mozzarelly (nejlépe přepůlené třešinky mozzarelly), aby se prohřály, ale ne zcela rozpustily.
  • 4
    Když gnocchi zezlátnou, můžete podávat. Navršte na ně rajčátka a posypte zbylou bazalkou.

Autor receptu

Kateřina B.  Stříbrná medaile za 50 nahraných receptů
Kateřina B.
Zkouším různé kuchyně, kombinace i ty v Čechách méně obvyklé...zkoušejte i vy. A jestli vám to bud...
95 nahraných receptů
48 sledujících

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Kateřina B.  Stříbrná medaile za 50 nahraných receptů
95 nahraných receptů
48 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Zkouším různé kuchyně, kombinace i ty v Čechách méně obvyklé...zkoušejte i vy. A jestli vám to bude chutnat? Mrkněte nejdřív na ingredience, fotku i postup... hodně vám to napoví (a nebojte se ;-)

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další