Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Koblihy plněné tvarohovým krémem

Koblihy plněné tvarohovým krémem

FoodClub LOGO

Koblihy plněné tvarohovým krémem

Koblihy plněné tvarohovým krémem
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 6 porcí
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 6 porcí
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
2 hodnocení

Ingredience pro 6 osob

Na těsto

  • 60 ml mléka
  • 60 g droždí
  • 1 lžíce cukru krupice
  • 300 g hladké mouky
  • 1 žloutek
  • špetka soli
  • 90 g másla

Na náplň

  • 750 g měkkého tvarohu
  • 100 g rozinek
  • 1 polévková lžíce cukru
  • 1 balení vanilkového cukru
  • 2 žloutky

Úvod

Žádné suché koblihy z obchodu. Vyzkoušejte tyto krásně měkké koblihy, plněné vanilkovým tvarohovým krémem.

Postup

  • 1
    V polovině mléka rozmíchejte cukr a droždí. Nechte vzejít kvásek.
  • 2
    Na pomoučněný vál si připravte zbytek ingrediencí a promíchejte je s kváskem. Hněťte těsto, dokud nebude hladké.
  • 3
    Těsto přendejte do mísy vysypané moukou a nechte přikryté utěrkou vykynout.
  • 4
    Smíchejte veškeré ingredience pro náplň.
  • 5
    Těsto rozválejte na tloušťku asi půl centimetru a např. sklenicí vykrajujte kolečka.
  • 6
    Do středu kolečka dejte lžící náplň, překryjte druhým kolečkem a vidličkou spojte okraje.
  • 7
    Klaďte na plech vyložený pečicím papírem asi 2 cm od sebe.
  • 8
    Pečte 10 minut při teplotě 210 °C. Poté teplotu stáhněte na 180 °C a pečte ještě 20 minut nebo dokud koblihy nezezlátnou.
  • 9
    Před podáváním posypte moučkovým cukrem.
  • 10
    http://www.nosalty.hu/recept/sutoben-sult-turos-fank-vneedit-konyhajabol
kategorie
Dezerty,

Autor receptu

Dorty a moučníky Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Dorty a moučníky
21 nahraných receptů
55 sledujících

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Dorty a moučníky Brozová medaile za 10 nahraných receptů
21 nahraných receptů
55 sledujících
Sledovat autora

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další