Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Jahodovo-rebarborová zmrzlina

Jahodovo-rebarborová zmrzlina

FoodClub LOGO

Jahodovo-rebarborová zmrzlina

Jahodovo-rebarborová zmrzlina
  • Čas přípravy: hod
  • Počet porcí (ks): 4 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
hod 4 porce
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 4 osoby

  • 250 g jahod
  • 1 kus rebarbory
  • 400 g kokosového mléka
  • 2 – 3 polévkové lžíce javorového sirupu

Úvod

Tato jahodovo-rebarborová zmrzlina nebo spíš dřeň je naprosto úžasná, osvěžující, jemně kyselkavá a to mi mooc chutná. Pokud si ji ještě zalijete javorovým sirupem, budou se Vám dělat boule za ušima, to mi věřte. :-) Zmrzlina/dřeň je bezlepková, bez laktózy, paleo a veganská a samozřejmě je také velmi zdravá. :-) Ještě váháte? :-)

Postup

  • 1
    Jahody omyjte, očistěte, zbavte stopky a nakrájejte je na menší kousky, které vhoďte do vyšší úzké nádoby (nejlépe od tyčového mixéru).
  • 2
    Rebarboru take omyjte a očistěte, nakrájejte ji na menší kostky a také ji dejte do nádoby od tyčového mixéru.
  • 3
    Jahody a rebarboru zalijte kokosovým mlékem a přidejte javorový sirup.
  • 4
    Vše důkladně pomocí tyčového mixéru rozmixujte.
  • 5
    Rozmixovanou směs přelijte do nerezové misky a dejte do mrazáku na 5 hodin zmrznout.
  • 6
    Před podáváním 20 – 30 minut předem misku z mrazáku vyndejte a nechte zmrzlinu povolit.
  • 7
    Poté zmrzlinu přendejte do mističek a zalijte ji ještě javorovým sirupem.

Autor receptu

Kate's Cuisine Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Kate's Cuisine
Jsem obyčejná holka, co miluje kvalitní a poctivé jídlo. Sladké, slané, paleo, vegan, bezlepkové, fit...
11 nahraných receptů
37 sledujících
http://katescuisine.cz

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Kate's Cuisine Brozová medaile za 10 nahraných receptů
11 nahraných receptů
37 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Jsem obyčejná holka, co miluje kvalitní a poctivé jídlo. Sladké, slané, paleo, vegan, bezlepkové, fitness, videorecepty! Všechno u mě najdete. :-) :-) http://katescuisine.cz/

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další