Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Jablečné řezy s pudinkem z listového těsta

Jablečné řezy s pudinkem z listového těsta

FoodClub LOGO

Jablečné řezy s pudinkem z listového těsta

Jablečné řezy s pudinkem z listového těsta
  • Čas přípravy: hod
  • Počet porcí (ks): 8 porcí
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
hod 8 porcí
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
3 hodnocení

Ingredience pro 8 osob

  • 500 g listového těsta
  • 240 g piškotů
  • 1 kg strouhaných jablek
  • 1 balení skořicového cukru
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 3 lžíce krupicového cukru

Krém

  • 1,2 litru mléka
  • 3 balíčky vanilkového pudinku
  • 6 lžic krupicového cukru
  • 1 vejce

Úvod

Nádherně krémové řezy plné vanilkového pudinku a strouhaných jablek.

Postup

  • 1
    Z listového těsta vyválejte dva pláty o velikosti Vašeho plechu. Plech vyložte pečicím papírem a na něj položte první plát těsta.
  • 2
    Dětské piškoty poklaďte na těsto, posypte je 3 lžícemi cukru a pokapejte je citronovou šťávou.
  • 3
    Strouhaná jablka smíchejte se skořicovým cukrem a rozprostřete je na piškoty.
  • 4
    V kastrole rozehřejte mléko, vmíchejte do něj 6 lžic cukru a uvařte v něm pudink. Ten ještě horký nalijte na jablka.
  • 5
    Vše překryjte druhým plátem těsta. Těsto propíchejte vidličkou a potřete rozšlehaným vejcem.
  • 6
    Řezy pečte při teplotě 200 °C 30–35 minut. Před podáváním nechte vychladnout. Můžete posypat moučkovým cukrem.
kategorie
Dezerty,

Autor receptu

Dorty a moučníky Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Dorty a moučníky
21 nahraných receptů
51 sledujících

Původní zdroj: http://www.nosalty.hu/recept/almas-pudingos-leveles-tesztaban


Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Dorty a moučníky Brozová medaile za 10 nahraných receptů
21 nahraných receptů
51 sledujících
Sledovat autora

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další