Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Italské steakové rolky se špenátem

Italské steakové rolky se špenátem

FoodClub LOGO

Italské steakové rolky se špenátem

Italské steakové rolky se špenátem
  • Čas přípravy: hod
  • Počet porcí (ks): 2 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
hod 2 porce
0 na základě
0 hodnocení

Ingredience pro 2 osoby

 

  • 2 ks steaku z falešné svíčkové o tloušťce 1,5-2 cm 
  • pepř
  • sůl
  • olivový olej
  • kousek másla
  • tři hrsti baby špenátu
  • 3 stroužky česneku, prolisované 
  • 2 středně velké cibule
  • tři hrsti nadrobno nasekaných žampionů
  • 150 g plátků sýra Provolone ( lze nahradit i jiným druhem jemného sýra, například jemný čedar apod. )
  • polníček + olivový olej + med + troška studené vody + šťáva z citronu ( z přísad smícháme  dresink,kterým následně ochutíme polníček či jiný druh salátu )
  • pečivo

Postup

  • 1
    Nejprve si předehřejeme troubu na 190°C. Poté si mezi dvěma kousky folie rozklepeme co nejvíc na tenko steaky, tak aby se maso samozřejmě nikde neprotrhlo,ale zároveň bylo dostatečně tenké a křehké. Z obou stran maso osolíme a opepříme. Nyní si na pánvi ,která může do trouby ,dozlatova opečeme cibuli. Přidáme žampiony a až změknou přihodíme prolisovaný česnek a baby špenát. Po třech minutách ochutíme pepřem a solí. Část si dáme stranou k servírování. A zbytek navrstvíme rovnoměrně na rozklepané steaky ,tak aby od okrajů zbyl vždy cca centimetr bez náplně. Poté poklademe plátkovým sýrem. Nyní už jen zabalíme jako klasickou rolku.
  • 2
    Zpevníme několika špejlemi a mezi nimi nakrájíme na 3cm kousky,které zprudka opečeme z každé strany na pánvi s rozehřátým máslem.
  • 3
    Poté dáme dopéct do trouby , po dobu cca 5-7 minut, podle velikosti rolek a tloušťky masa. Servírujeme ihned se zbylou žampionovou směsí a salátkem z polníčku.
kategorie
Hlavní chody,

Autor receptu

Cucinare con amore Zlatá medaile za 100 nahraných receptů
Cucinare con amore
Ahoj, jmenuji se Jana a mám blog- Cucinare con amore - tedy blog o vaření s láskou. Italská kuchyně ...
105 nahraných receptů
51 sledujících
http://cucinare-con-amore.blogspot.cz/

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Cucinare con amore Zlatá medaile za 100 nahraných receptů
105 nahraných receptů
51 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Ahoj, jmenuji se Jana a mám blog- Cucinare con amore - tedy blog o vaření s láskou. Italská kuchyně je mému srdci nejbližší a proto většina receptů je právě na italskou kuchyni.

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další