Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Italské minestrone

Italské minestrone

FoodClub LOGO

Italské minestrone

Italské minestrone
  • Čas přípravy: hod
  • Počet porcí (ks): 4 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
hod 4 porce
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 4 osoby

  • čerstvá zelenina dle ročního období: mrkev, hrášek, cuketa, brambory, fazole, fazolky, petržel, květák aj.
  • pasírovaná rajčata (passata di pomodoro) cca 250 g nebo čerstvá (někdo používá čerstvá rajčata nakrájená na malé kostky jako zbytek zeleniny)
  • panenský olivový olej
  • těstoviny: špagety nebo cannolicchi
  • sůl, pepř
  • zeleninový bujón na dochucení

Úvod

Vynikající italská rajčatová polévka plná zeleniny.

Postup

  • 1
    V hrnci osmahnu zeleninu nakrájenou na drobno na olivovém oleji, přidám trošku vody a nechám vařit. Přidám sůl, pepř, bujón a rajčatový protlak (passata di pomodoro). Nakonec přidám ještě trošku olivového oleje. Nechám vše vařit na velkém ohni.
  • 2
    Mezitím si připravím těstoviny: pokud mám špagety, tak je nalámu na asi 3 cm dlouhé kousky (nebo kupte cannolicchi). Jakmile je uvařená zelenina, tak ji zaliju zbytkem vody (opět někdo používá vývar) a vyplním hrnec. Nechám vařit na velkém ohni asi další hodinu, nakonec přidám těstoviny. Až jsou hotové těstoviny, vypněte oheň a podávejte posypané parmezánem.

Autor receptu

Ilove Italy Stříbrná medaile za 50 nahraných receptů
Ilove Italy
Ahoj, jmenuju se Zuzka a mám blog o italské domácí kuchyni. Všechny moje recepty pochází přímo od ita...
79 nahraných receptů
99 sledujících
http://www.ilove-italy.cz

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Ilove Italy Stříbrná medaile za 50 nahraných receptů
79 nahraných receptů
99 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Ahoj, jmenuju se Zuzka a mám blog o italské domácí kuchyni. Všechny moje recepty pochází přímo od italských rodin, známých a kamarádů. Pojďte se mnou ochutnat tu pravou Itálii! http://www.ilove-italy.cz

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další