Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Hlivové krupoto s telacím stejčíkom

Hlivové krupoto s telacím stejčíkom

FoodClub LOGO

Hlivové krupoto s telacím stejčíkom

Hlivové krupoto s telacím stejčíkom
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 4 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 4 porce
0 na základě
0 hodnocení

Ingredience pro 4 osoby

Krupoto

  • 250g krúpkov
  • cibuľka
  • hliva
  • vývar
  • maslo
  • parmezán
  • vňať

Mäso

  • telacie ( falošná sviečková )
  • maslo
  • korenie čerstvé
  • himalájska soľ
  • korenie na divinu
  • chilly paprička
  • cibuľka

Úvod

Zmenili sme štandardnú prílohu ako ryžu či zemiaky za krupoto ktoré sa stalo už našou neoddeliteľnou súčasťou :)

Postup

  • 1
    Najprv si dáme robiť krupoto a to tak že na masle troška opražíme cibuľku s hlivou. Keď su osmažené tak pridáme hrnček krúpkov, premiešame a zalejem dvoma hrnčekmi vývaru alebo vody. Necháme zovrieť, vypneme a necháme samé dojsť
  • 2
    Medzi tým ako sa robia krúpky odblaníme mäso a narežeme na tenšie alebo hrubšie rezníky. Z jednej strany potrieme olejom a tou stranou ich dáme na rozpálenú panvicu z prudka opiecť ( z každej strany cca 3-4 min )
    Hlivové krupoto s telacím stejčíkom , krok 2: Medzi tým ako sa robia krúpky  odblaníme mäso a narežeme na tenšie alebo hrubšie rezníky. Z jednej strany potrieme olejom a tou stranou ich dáme na rozpálenú panvicu z prudka opiecť ( z každej strany cca 3-4 min )
  • 3
    Keď je mäso opečené tak ho dáme odpočívať do alobalu, ktorý som si vystlala maslom, cibuľkou, chilly papričkou a posypala korením na divinu .... Mäso dobre zabalíme aby teplo neunikalo
  • 4
    Kým mäso odpočíva tak skontrolujeme krúpky. Ak majú požadovanú konzistenciu ( ja mám rada ,, al dente ,, ) tak k nim primiešame maslo, soľ, korenie a parmezán
  • 5
    Môžme podávať :)
    Hlivové krupoto s telacím stejčíkom , krok 5: Môžme podávať :)

Doplňující informace

Vyzerá to komplikovane, ale je to veľmi jednoduchý, rýchly a chutný recept :)

Autor receptu

Petra Warner Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Petra Warner
12 nahraných receptů
1 sledující

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Petra Warner Brozová medaile za 10 nahraných receptů
12 nahraných receptů
1 sledující
Sledovat autora

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další