Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Grilovaný seitan s pečenou zeleninou

Grilovaný seitan s pečenou zeleninou

FoodClub LOGO

Grilovaný seitan s pečenou zeleninou

Grilovaný seitan s pečenou zeleninou
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 1 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 1 porce
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 1 osobu

  • 200 g seitanu
  • 2 střední brambory
  • 1 menší mrkev
  • 1/4 menší cukiny
  • kurkuma, oregáno
  • olivový olej
  • sůl, pepř

Úvod

Jste vegan a jdete na grilovačku. Nic tam pro Vás kromě piva nemají. Co teď? Přineste si svoje a je klid. V alobalové kapse zeleninu a seitan v krabičce. Místo toho, aby se na Vás dívali jako na blázna, že zas nic nejíte, je prostě překvapte. Jistě budou chtít zkusit, to mi věřte :)

Postup

  • 1
    Brambory, mrkev a cukinu očistěte a nakrájejte na menší kousky. Zeleninu dejte do alobalu spolu s oregánem, solí a pepřem a řádně zabalte do tvaru kapsy, klidně několik vrstev.
  • 2
    Seitan nakrájíme na asi 1 cm silné plátky, posypeme kurkumou, oregánem, solí a pepřem a pokapeme olivovým olejem. Dáme uležet do uzavíratené krabičky. Seitan i zeleninu si můžete okořenit podle vlastních chutí, někdy přidávám třeba česnek.
  • 3
    No a vyražte na grilovačku, prvně grilujte zeleninu v kapse, bude to trvat klidně i hodinu. Seitanu stačí jen 10 minut, 5 min. z každé strany, ale to také záleží na síle ohně a zručnosti grilovače.

Doplňující informace

Jako přílohovou omáčku jsem zvolila trošku kečupu a hořčice.

Autor receptu

Blani Szarzec Stříbrná medaile za 50 nahraných receptů
Blani Szarzec
Zdraví pramení z přírody. Vařím zdravě, převážně vegansky a vegetariánsky - bez náhražek a polotovarů...
57 nahraných receptů
51 sledujících
http://www.magnolia-food.webnode.cz

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Blani Szarzec Stříbrná medaile za 50 nahraných receptů
57 nahraných receptů
51 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Zdraví pramení z přírody. Vařím zdravě, převážně vegansky a vegetariánsky - bez náhražek a polotovarů a z běžně dostupných surovin. V jednoduchosti je krása! :)

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další