Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Fazolové brownies bez mouky

Fazolové brownies bez mouky

FoodClub LOGO

Fazolové brownies bez mouky

Fazolové brownies bez mouky
  • Čas přípravy: hod
  • Počet porcí (ks): 8 porcí
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
hod 8 porcí
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
2 hodnocení

Ingredience pro 8 osob

  • 200 g surovej fazule (cez noc namočiť, uvariť domäkka s bylinkami)
  • 100 g kvalitnej horkej čokolády rozpustenej s trochou mlieka
  • 4 lyžice kakaa
  • 80 g trstinového cukru alebo niekoľko lyžíc agáve sirupu
  • 2 vajcia
  • dve lyžičky škorice
  • 1 lyžica kypriaceho prášku do pečiva

Úvod

Tieto šťavnaté brownies sú kvalitným zdrojom energie, keď ich vezmete so sebou na turistiku, ale aj ako "obyčajný" nedeľný dezert neurazia. Keď som ich ponúkla návšteve, pochvaľovali si a o fazuli doteraz netušia.

Postup

  • 1
    Fazuľu na noc namočíme a pred pečením uvaríme v tlakovom hrnci domäkka podľa návodu na obale. Je dobré k nej pridať pár trsov byliniek, napríklad bazalku, šalviu alebo rozmarín, takto uvarené strukoviny sú ľahšie stráviteľné a nespôsobujú nadúvanie. Po uvarení necháme aspoň mierne vychladnúť.
  • 2
    Všetky ingrediencie jednoducho rozmiešame ponorným mixérom. Ak sa nám zdá cesto príliš hutné, pridáme trochu mlieka alebo vody, ale po malých dávkach, aby nebolo príliš riedke :).
  • 3
    Hmotu preložíme do hlbšieho plechu, vymasteného alebo vyloženého papierom na pečenie.
  • 4
    Pečieme pri 180 °C približne 30 minút tak, aby sa nám na zapichnutú špajlu nelepilo cesto.

Autor receptu

ZuzBlasko
ZuzBlasko
2 nahrané recepty
10 sledujících

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

ZuzBlasko
2 nahrané recepty
10 sledujících
Sledovat autora

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další