Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Domácí lučina

Domácí lučina

FoodClub LOGO

Domácí lučina

Domácí lučina
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 10 a víc porcí
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 10 a víc porcí
0 na základě
0 hodnocení

Ingredience pro 10 osob

 

  • 2x 400g kelímek 18% zakysaná smetana Pilos
  • 200ml smetany ke šlehání (30% a výš)

Úvod

Syn mojí báječný kamarádky Brigi, kterej mimojiný miluje zelňačku k snídani, je taky závislej na rohlících s lučinou a šunkou

Postup

  • 1
    Obě smetany dejte do misky a důkladně je mícháním spojte v kompaktní hmotu.
    Domácí lučina, krok 1: Obě smetany dejte do misky a důkladně je mícháním spojte v kompaktní hmotu.
  • 2
    Čistým plátýnkem, (tenkou utěrkou), vyložte cedník a položte na rendlík. Ten by měl mít pod cedníkem dostatečný prostor, kam bude odkapávat syrovátka. Přesahující okraje látky založte pod cedník, aby nikde nevyčuhovaly.
    Domácí lučina, krok 2: Čistým plátýnkem, (tenkou utěrkou), vyložte cedník a položte na rendlík. Ten by měl mít pod cedníkem dostatečný prostor, kam bude odkapávat syrovátka. Přesahující okraje látky založte pod cedník, aby nikde nevyčuhovaly.
  • 3
    Do plátýnka vlijte smetanovou směs a uložte do lednice na 24 hodin.
    Domácí lučina, krok 3: Do plátýnka vlijte smetanovou směs a uložte do lednice na 24 hodin.
  • 4
    Druhý den máte přes půl kila lahodného smetanového sýra, který můžete dochutit třeba česnekem, pažitkou, sekanýma vlašákama, zkrátka jak se vám zlíbí
    Domácí lučina, krok 4: Druhý den máte přes půl kila lahodného smetanového sýra, který můžete dochutit třeba česnekem, pažitkou, sekanýma vlašákama, zkrátka jak se vám zlíbí

Autor receptu

Monovaření Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Monovaření
Miluju dobrý jídlo i jeho přípravu. Tak hurá do zástěr a jdem vařit! :) http://www.monovareni.cz ...
16 nahraných receptů
5 sledujících
http://www.monovareni.cz

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Monovaření Brozová medaile za 10 nahraných receptů
16 nahraných receptů
5 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Miluju dobrý jídlo i jeho přípravu. Tak hurá do zástěr a jdem vařit! :) http://www.monovareni.cz

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další