Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Cibulové kroužky

Cibulové kroužky

FoodClub LOGO

Cibulové kroužky

Cibulové kroužky
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 2 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 2 porce
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
2 hodnocení

Ingredience pro 2 osoby

  • 2– cibule
  • 1 hrnek rostlinného mléka
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • 0,5 hrnku strouhanky
  • 2 lžíce grilovacího koření
  • sůl (podle chuti)
  • řepkový/slunečnicový olej (na smažení)

Úvod

Když zapomeneš koupit popcorn na filmový večer, můžeš to napravit touhle jednoduchou věcí ze surovin, které máš doma pořád.

Postup

  • 1
    Oloupej cibuli a nakrájej ji na silnější kroužky (čím užší kroužky, tím víc práce s obalováním). Rozděl je na jednotlivá kolečka.
  • 2
    Připrav si 2 misky. Do první rozmíchej mléko s bramborovým škrobem, do druhé strouhanku s kořením. Cibule namoč v mléku, poté ve strouhance. Doporučuji alespoň 2 vrstvy, těstíčko je potom lepší.
  • 3
    Předehřej si troubu na 150 °C a na plech s pečicím papírem rovnoměrně rozlož kroužky. Rozprašovačem nanes olej (pokud se ti nechce hledat rozprašovač, opatrně je polij), aby nebyly suché. Dej péci na 15 min., potom je otoč a nech je dopéct ještě 10 min.

Doplňující informace

Nejlépe si sednou s domácí tatarkou a zeleninou, k vyvážení chuti a "nezdravosti" smaženého jídla. :) Lze použít i jako přílohu, např. místo hranolek. Bon Appétit!

Autor receptu

Carrie Vega Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Carrie Vega
Lucie miluje vaření a inspiraci do kuchyně. Má ráda zvířátka, takže papá hlavně vegansky a velice rád...
13 nahraných receptů
9 sledujících

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Carrie Vega Brozová medaile za 10 nahraných receptů
13 nahraných receptů
9 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Lucie miluje vaření a inspiraci do kuchyně. Má ráda zvířátka, takže papá hlavně vegansky a velice ráda se s nějakými těmi recepty i podělí.

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další