Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Bulgur s černou čočkou, kuřecím masem a zeleninou

Bulgur s černou čočkou, kuřecím masem a zeleninou

FoodClub LOGO

Bulgur s černou čočkou, kuřecím masem a zeleninou

Bulgur s černou čočkou, kuřecím masem a zeleninou
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 2 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 2 porce
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
5 na základě
1 hodnocení

Ingredience pro 2 osoby

  • 1/2 hrnku bulguru se sušenými rajčaty a olivami
  • 1/2 hrnku černé čočky
  • 2 kuřecí prsa
  • 1 mrkev
  • 1 list kapusty
  • 1/2 zeleninového vývaru
  • sůl, pepř
  • trochu oleje 

Úvod

Chtěla jsem ochutnat nové potraviny a objevila jsem bulgur a černou čočku. Dvě jídla, která pro mě byla naprosto cizí. Tak proč je nevyzkoušet dohromady. Výsledek? Ohromující!

Postup

  • 1
    Nejdříve namočíme bulgur spolu s čočkou a necháme cca 10 mimut namočené.
  • 2
    Mezitím si oloupeme mrkev a nakrájíme na kostičky. Kapustu nakrájíme na proužky.
  • 3
    Očistíme maso a nakrájíme na stejnoměrné kousky. Na pánev nalijeme olej a necháme rozehřát. Přidáme maso a orestujeme. Můžeme posolit.
  • 4
    Bulgur s čočkou scedíme, dáme do hrnce a zalijeme zeleninovým vývarem tak, aby suroviny byly celé potopené. Přidáme nakrájenou zeleninu, sůl a pepř a vaříme, dokud se vývar nevyvaří a vše bude měkké. (Cca 15–20 minut.) Pokud zůstane ještě nějaký vývar, scedíme.
  • 5
    Do uvařených surovin přidáme kuřecí maso a můžeme podávat. :)

Autor receptu

Marky
Marky
1 nahraný recept
1 sledující

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Marky
1 nahraný recept
1 sledující
Sledovat autora

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další