Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Přihlásit se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Bryndzová klasika trochu inak

Bryndzová klasika trochu inak

FoodClub LOGO

Bryndzová klasika trochu inak

Bryndzová klasika trochu inak
  • Čas přípravy: min
  • Počet porcí (ks): 4 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
min 4 porce
0 na základě
0 hodnocení

Ingredience pro 4 osoby

  • 125g bryndza
  • 100g sušenej šunky ( slaniny )
  • 2pl kyslej smotany
  • 1 stredná červená cibuľa
  • 50g maslo
  • kajanské korenie

Úvod

Fenomenálna, ultra rýchla nátierka ktorú ocenia aj chlapi :) vymyslená práve pre toho môjho keď si chce niečo iba tak zobkať momentálne pri hokeji a pivku ...

Postup

  • 1
    Na rozpálenej panvici si opekáme na drobno nakrájanú sušenú šunku alebo slaninu. Popri tom si na drobnejšie nakrájame červenú cibuľu a pridáme ju k šunke.
    Bryndzová klasika trochu inak, krok 1: Na rozpálenej panvici si opekáme na drobno nakrájanú sušenú šunku alebo slaninu. Popri tom si na drobnejšie nakrájame červenú cibuľu a pridáme ju k šunke.
  • 2
    Šunku s cibuľou odstavíme a pridáme k nim maslo - necháme roztopiť.
  • 3
    Medzi tým si v miske rozmiešame bryndzu zo smotanou, pridáme šunku s cibuľou, štipku kajanského korenia dobre premiešame a natierame na chlebík, brusketky, hrianky, čokoľvek čo máme radi :)
    Bryndzová klasika trochu inak, krok 3: Medzi tým si v miske rozmiešame bryndzu zo smotanou, pridáme šunku s cibuľou, štipku kajanského korenia dobre premiešame a natierame na chlebík, brusketky, hrianky, čokoľvek čo máme radi :)

Doplňující informace

Kto má rád bryndzu tak nech to určite vyskúša !!! Je to naozaj famózna chuť :) Jednoducho suroviny s ktorými sa nikdy nič nepokazí :) Soľ a korenie v tomto prípade vôbec netreba ....

Autor receptu

Petra Warner Brozová medaile za 10 nahraných receptů
Petra Warner
12 nahraných receptů
1 sledující

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Petra Warner Brozová medaile za 10 nahraných receptů
12 nahraných receptů
1 sledující
Sledovat autora

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další