Využíváme soubory cookies. Pokračováním prohlížení tohoto webu souhlasíte s používáním cookies, více informací. OK, rozumím

OK, rozumím
Tato funkce je přístupná pouze pro členy klubu.x
Přidejte se k nám zdarma a jednoduše pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku Registrovat se pomocí Emailu
< Zpět
Zapomněli jste heslo?
Přihlásit se pomocí:
Registrovat se pomocí Facebooku
V případě, neúspěšného přihlášení skrze Facebook pište prosím na
Nemáme rádi spam, takže ho neposíláme.

Vytvořením účtu souhlasíte s našimi
Smluvnimi podmínkami
X
Upravit recept
Chcete v receptu něco změnit?
Napiště nám prosím, co konkrétně chcete mít v receptu jinak.
Jakmile to bude možné, tak se na to podíváme.
Domácí bounty tyčinky

Domácí bounty tyčinky

FoodClub LOGO

Domácí bounty tyčinky

Domácí bounty tyčinky
  • Čas přípravy: hod
  • Počet porcí (ks): 4 porce
ČAS PŘÍPRAVY POČET PORCÍ (KS) OHODNOŤ RECEPT
hod 4 porce
0 na základě
0 hodnocení

Ingredience pro 4 osoby

  • 150 g strouhaného kokosu
  • 200 g slazeného kondenzovaného mléka
  • Vanilkový extrakt
  • 200 g kvalitní mléčné čokolády
  • Angostura Orange Bitters

Na ozdobu:

  • nasekané pistácie
  • strouhaný kokos

Úvod

Spotřeba tyčinek Bounty u nás v posledních měsících nějak vzrostla. Můj manžel je vyměnil za sušenky Knoppers, proto jsem se rozhodla, že mu je udělám v domácí variantě.

Postup

  • 1
    Kokos si v míse smícháme s kondenzovaným mlékem a několika kapkami vanilkového extraktu a dobře rukou propracujeme. Směs necháme 10 minut odležet, aby se nám kokos nasákl.
  • 2
    Z kokosu začneme pomocí ve vodě namočených prstů tvořit požadovaný tvar. Já dělala minikvádry, zkoušela jsem ale i kuličky a taky skvěle fungují. Hotové tyčinky pokládáme na pečící papír.
  • 3
    Vytvořené tyčinky dáme minimálně na půl hodiny do mrazáku.
  • 4
    Mezitím si oloupeme pistácie na ozdobu a nasekáme nadrobno.
  • 5
    V mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni si rozpustíme mléčnou čokoládu, do které nakapeme několik kapek Angostura Orange Bitters.
  • 6
    Vyndáme z mrazáku tyčinky a obalíme je pomocí dvou vidliček ze všech stran. Každou ihned posypeme pistáciemi nebo kokosem.
  • 7
    Tyčinky necháme před podáváním ještě chvíli v lednici vychladit.

Autor receptu

Na skok v kuchyni Stříbrná medaile za 50 nahraných receptů
Na skok v kuchyni
Foodblog, na kterém najdete spoustu nových a zajímavých receptů, které vás mohou inspirovat ve vaší k...
84 nahraných receptů
38 sledujících
http://www.naskokvkuchyni.cz

Líbí se vám recept?


Uložit recept

Snadno uložit na později.

Další skvělé recepty od nejlepších food bloggerů najdete na www.foodclub.cz

Na skok v kuchyni Stříbrná medaile za 50 nahraných receptů
84 nahraných receptů
38 sledujících
Sledovat autora

O autorovi

Foodblog, na kterém najdete spoustu nových a zajímavých receptů, které vás mohou inspirovat ve vaší kuchyni. Naleznete zde také recenze kuchařek, food festivalů a restaurací. http://www.naskokvkuchyni.cz

Každý den ty nejlepší recepty:

Komentáře

Chutnalo vám? Napiště komentář, autora to potěší.

Další autorovo recepty

Podívejte se také na

Recepty se načítají Zobrazit další